همسر هدی صابر: به وکیل او گفته بودند برایش احضاریه خواهند فرستاد

فرستادن به ایمیل چاپ

hoda_saber

هدی صابر، روزنامه‏نگار، مترجم و فعال ملی- مذهبی است که سابقه‏ی چندین‌بار دستگیری و زندان را در پرونده‏ی سیاسی خود دارد. او آخرین‌بار پس از انتخابات ریاست جمهوری دوره‏‌ی دهم، با جمعی از فعالان ملی‏- مذهبی دستگیر، اما به سرعت آزاد شده بود.

درباره‏ی اتفاقی که دیروز افتاده است، خانم سعیده‏ جمشیدی، همسر آقای هدی صابر می‏گوید:

آقای صابر از دیروز گم شده‏اند.

ممکن است توضیح بیش‌تری در این زمینه بدهید؟

دیروز عصر آقای صابر با من قرار داشتند. حدود یک ساعت منتظر ایشان ایستادم. بعد از آن پی‌گیری کردم و هیچ‏جا پیدای‌شان نکردم.

او صبح از منزل خارج شد؟

بله ...

به قصد مراجعه به محل کار از منزل بیرون رفت؟

بله به محل کارشان رفتند.

آیا در محل کار حاضر شد؟

بله؛ به گفته‏ی همکاران‌شان، حدود ساعت یک‏ربع به شش از محل کارشان خارج شدند که پیش من بیایند. من دیگر نمی‏دانم بین راه چه اتفاقی افتاده است.

خانم جمشیدی، خود شما چه احتمالی می‏دهید؟

از حدود سه‌هفته پیش عده‌ایی دنبال ایشان بودند و هرجا که می‏رفتند، آنها نیز بودند. نمی‏دانم در رابطه با آن افراد است یا خیر، اما ایشان را از طریق تلفن هم احضار کرده‏ بودند.

بعد از احضار تلفنی، وکیل ایشان، آقای شریف، به دادگاه انقلاب مراجعه کرده بودند و گفته بودند که حتماً باید احضاریه بدهید. آنها نیز گفته بودند که احضاریه خواهیم داد، اما احضاریه که نباید به این صورت باشد. می‏توان گفت که آقای صابر ربوده شده‏اند، گم شده‏اند.

احضاریه بالاخره از ناحیه‌ی کدام نهاد برای او فرستاده شد؟

اصلاً احضاریه ندادند.

احضار آقای صابر فقط تلفنی بوده است؟

بله تلفنی. سه‌هفته پیش که آقای صابر را تلفنی احضار کردند، آقای شریف به دادگاه انقلاب رفتند و خواستار احضاریه‏ی کتبی شده بودند. دادگاه انقلاب نیز پذیرفته بود که احضاریه‏ی کتبی بفرستد، اما این احضاریه فرستاده نشد و یک عده دنبال آقای صابر بودند. هرجا که می‏رفتند، این افراد نیز با ایشان بودند.

یعنی شما متوجه بودید که کسانی او را تعقیب می‏کنند.

بله؛ خودشان هم دایم می‏گفتند.

به چه نهادها و مکان‏هایی از دیروز تاکنون مراجعه کرده‏اید؟

از دیروز به اورژانس، پلیس ۱۱۰، پلیس قضایی، دادسرای اوین و اجرای احکام دادگاه انقلاب زنگ زده‏ام. به هرجا زنگ می‏زنم، می‏گویند هیچ خبری از ایشان ندارند.

با توجه به این‏که احتمال دستگیری آقای صابر را می‏دهید، فکر می‏کنید چه پیش بیاید؟ چه انتظاری دارید؟

امیدوارم حداقل اجازه بدهند که یک تلفن به ما بزند تا از نگرانی دربیاییم. ما الان خیلی نگران ایشان هستیم.

منبع:رادیو زمانه/مریم محمدی